Mengilhami gemilangnya dunia industri barangan mewah, beg tangan, dan aksesori di Asia, acara Asia's Jewellery, Handbag, Accessories Conference and Trade Show (AJHA) telah berlangsung di Hotel Royal Chulan, Kuala Lumpur. Pameran cemerlang ini telah menjadi pusat tumpuan, menarik pakar-pakar ternama dan peminat-peminat dari pelbagai negara.

Acara ini dirasmikan oleh Datuk Seri Isham Ishak, Ketua Setiausaha Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri, mencerminkan sokongan kuat pihak kerajaan terhadap industri ini. Ditaja oleh Best Events Productions di bawah kepimpinan Sarah Bakri dan Datin Dr. Raskidah Ali, pengasas Nayli B, AJHA telah muncul sebagai platform penting untuk pertukaran idea dan penjanaan idea dalam kalangan pelaku industri.

Datin Dr. Raskidah Ali, Pangasas Nayli B 

Puncak acara ini menyaksikan pelancaran produk terbaru oleh Nayli B, merenungi inovasi dan kecantikan yang dihasilkan dalam dunia berlian dan perhiasan. Seminar yang berkaitan dengan kelestarian dan pemanfaatan media sosial seperti TikTok telah mencuri tumpuan, memberi wawasan kepada hadirin mengenai dinamika semasa.


Booth yang tersedia di acara ini adalah ruang peluang untuk peminat dan pengunjung mendalami lebih lanjut mengenai industri ini. Nayli B, MODA (Malaysia Official Designers Association), China Fashion Association, Nusantara, Jwelin, dan Footprint Mechanis semuanya turut bersinar dalam pameran ini. AJHA telah menghimpunkan pemain-pemain utama dalam industri untuk berkongsi kepakaran dan pengalaman mereka, menjadikan acara ini sebuah penanda aras dalam kalender berprestij industri.